Home Forums New Member Introductions! Aviator oyunu və emosiyalar

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Rick Sanchez
    Participant

Bəzən oyun oynayanda emosiyalarımı idarə etməkdə çətinlik çəkirəm, xüsusən uduzanda. Siz də bu cür hisslər yaşayırsınız? Aviator oynayırsınızsa, emosiyaları necə idarə edirsiniz? Uğurlu strategiyalarınız varmı?

Jeremy Hammond
      Participant

Emosiyalar oyunda çox böyük rol oynayır. Aviator oynayanda bunu daha çox hiss edirəm. İlk dəfə oyunu https://aviator-az.com/aviator-demo/ saytında sınaqdan keçirdim. Demo rejim mənim üçün emosiyaları idarə etməyi öyrənməkdə çox faydalı oldu. Çünki risk etmədən özünü test edə bilirsən. Məncə, əsas qayda belədir: uduzanda mərc etməyə tələsməyin. Hətta kiçik məbləğlərlə oynamaq belə faydalıdır, çünki bu, böyük risklərdən qaçmağa kömək edir. Mən bir dəfə emosiyalarımı idarə edə bilmədim və ardıcıl məğlub oldum. Ondan sonra qaydalarımı yazdım: məbləği vaxtında çıxarmaq, böyük mərc etməmək və həmişə əvvəlcədən limit müəyyən etmək. Bunlar mənim üçün çox faydalı oldu. Sizcə, başqa hansı üsullardan istifadə etmək olar?

Rick Sanchez
        Participant

Bəli, sizin dedikləriniz doğrudur. Limit müəyyən etmək və emosiyaları nəzarətdə saxlamaq çox vacibdir. Bu tövsiyələrinizi nəzərə alacağam.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
        • You must be logged in to reply to this topic.